Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DB

jako ironie a zábava je ten článek v průměru ..jako pokus o cokoliv jiného..je to katastrofa........

0 0
možnosti
MR

Po Praze nyní jezdí mobilní hospody. Řidič je střízlivej a ostatní co šlapou a pijí jsou jen motor a je to legální. Kdo je na lodi či šlapadle motor a kdo řidič? Věkový limit na řízení lodi a šlapadla taky nemáme. Pokud na šlapadle nebudu řídit můžu být pod vlivem? Jsem nebezpečnější na lodi po dvou pivech k obědu, nebo je nebezpečnější dítě samo na plavidle. Vesta totiž na lodích není povinná. Jedu nalitej tak veškeré záchrané či pátrací akce po mojí mrtvole plně hradit. To je správná cesta. Ostatní je zbytečná buzerace.

0 0
možnosti
JB

Nikotin je už téměř zahnán, teď přijde na řadu alkohol a nakonec dojde i na ty, co tohle všechno schvalují.

3 0
možnosti
PH

P50a80v60e86l 71H39e82k

27. 7. 2017 21:38

Upřímně, alkohol na vodu nepatří. 1-2 piva bych toleroval do WW II, ale na těžší vody 0. Ale hadam ze dokud vas o břeh nerozmazne parta vozralejch neumetelu na raftu názor nezměnite.

1 1
možnosti
KK

Na to snad nemusí být zákon. Na toto snad stačili pomáhači a chrániči i dosud. Nebo že by jejich neschopnost to řešit a proto zákon?

0 0
možnosti
PK

Zbytečné obavy a nářky , užívejte si svobody , správný Čech je schopen řešit mnohé ošemetné věci a jsem si jistý, že si poradí i s dalšími perly našich zákonodárců. No a pokud máte pocit, že jste v Kocourkově, prosím podivejte se na internet a najděte si perličky v jednotlivých státech USA a tam mají přece jen s demokracii o něco větší zkušenost.

0 0
možnosti
ML

V tomto ohledu bylo za totáče výrazně více svobody.

7 0
možnosti
Foto

Pozor! I jizda vytahem je jizda.....A opilec vytah ovlada, takze je ridic ( nebo vudce)....

5 0
možnosti
MS

V dnešní době dělat policajta bych nechtěl!

Určitě je baví vyhánět kuřáky z hospod a kontrolovat vodáky,zatímco na silnici si dvě slepice točí video na streamu,jak bourají ve 160Km/h.

10 0
možnosti
PS

P82e64t13r 52S84k74á21l63a

27. 7. 2017 15:28

Doufám, že nulová tolerance pro chodce zůstane nadsázkou i do budoucna. Obávám se ale, že tento nesmysl začne platit i pro další činnosti jako lyžování sjezdové i běžecké, jízda na kolečkových bruslích, bruslení na zimním stadionu..

Samozřejmě provozování vyjmenovaných činností s jedním a více promile je nebezpečné . Proč ale ta nula? Cožpak se někdo stane po jednom pivu (grogu, svařáku, bombardinu) nebezpečným sobě a svému okolí?

4 0
možnosti
Foto

Pro sjezdové lyžování to platí už teď.

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS