Diskuse

Jak vyzrát na policii? Pomocí techna!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P61e55t66r 56L12a30n52g16e74r

31. 7. 2017 18:40

Já si také myslím, že policie měla zakročit nekompromisně a tvrdě.

Ale, vzpomente kolik je vždy řevu, když skutečně tvrdě zakročí. Musíte si lidičkové rozmyslet, zda chcete pořádek a klid nebo sluníčkové policisty a bordel

0 0
možnosti

Hloupý výsměch občana, který nemusel nikdy žádnou takovouto situaci řešit. Nejspíše by autor nechal celou akci rozehnat jako to policie udělala v roce 2005, a pak by zde byl článek o nemístné brutalitě policie, která vše řeší vodními děly a obušky. Příště trochu konstruktivnosti do té kritiky.

1 0
možnosti

Hloupý výsměch diskutéra,který nemusel nikdy řešit omezování základních práv daných dosud platnými zákony ČR jako například právo na soukromý majetek a právo na noční klid.

Příště trochu konstruktivnosti do té kritiky.

0 0
možnosti

T55o52m90á49š 51P10í65c22l

31. 7. 2017 13:44

Musím se zastat naší policie, která je kritizována občany, kteří situaci evidentně nesledovali. Není pravda, že policie nekonala. Právě naopak. Celý víkend se snažila předat účastníkům ústně výzvu k ukončení akce. Jelikož však nikdo tuto výzvu přes tu hlasitou hudbu neslyšel, začala se v neděli zvažovat možnost, že by byla výzva předána účastníkům písemně. Na to už nedošlo, protože se účastníci začali sami rozcházet. Možná i díky tomu, že si o tomto záměru policie přečetli na iDnesu. Já tedy vyslovuji velký dík naší policii za zvládnutí této logisticky náročné akce. Je jen škoda, že na to bylo vyčleněno tolik sil, protože zatím policii utekla spousta pokut, která mohla vybrat od bezpečnost ohrožujících opilých vodáků a koloběžkářů.

4 0
možnosti

Jestlipak byste s postupem Policie ČR byl tak spokojen, kdyby šlo o Váš pozemek.

Pochybuji, že pořadatelé této akce ještě den dna poté uklízí co návštěvníci natropili.

Možná jim křivdím - na nepovolené technopárty jsem nikdy nebyl.

0 0
možnosti

Nevím ,pro koho to je ostuda.Vzpomeňte si jak policii všude ,,vláčeli" ,když před lety podobnou akci rozehnala.

1 0
možnosti

J16o56s85e59f 55S26u41k

31. 7. 2017 12:50

pro Policii ostuda jako hrom, důkaz vlastní nemohoucnosti. Buď se do výzev k rozpuštění policisté neměli pouštět, nebo musí mít "plán B" v situaci, kdy zúčastnění neuposlechnou..Tím tedy nemyslím to, že nepovolenou akci nechají dál nerušeně probíhat..;-D

1 1
možnosti

A86d46a33m 12M35a65l33ý

31. 7. 2017 11:38

Jojo. To Jyrka Paroubek by se s nima nemazal. ;-D;-D

1 1
možnosti

Jojo Jirko, je to tak a je to smutná pravda o přístupu policie k takovýmto akcím.

Jó to kdyby tam byl jeden dva tři hudební obtěžovatelé, to by nastoupili i se psem a v dostatečné přesile by je zpacifikovali tak, že by se z následků léčili dlouhé měsíce.

Nechci křivdit všem policistům, ale takovéto hromadné akce prostě neumí.

Škoda jen, že se v hojném počtu nevyskytují tam, kde je to opravdu potřeba.

7 0
možnosti

J97a38n 59M56a79c82h

30. 7. 2017 21:03

Je před volbami, a tak je třeba nic nedělat. Co na tom, že je (nebo není?) policie apolitická. Někdo z "vyšší dívčí" dal pokyn a tak se naše policie stala vlastně dalším účastníkem zakázané techno-párty.

A na závěr si všichni podali ruce, poplácali se po zádech, policisté po hrudi a rozešli se do svých domovů. I tak může vypadat víkend policistů z našich daní.

6 1
možnosti
Foto

Úplně mimo mísu i rámec...

Zbytečně moc málo písmenek...

Karmu nedám, ta vás zastaví s modrým majáčkem....

0 7
možnosti

Vážně? Mně to naopak připadá velice výstižné. Policie dala dalším a dalším technařům jednoznačný signál, že je vše dovoleno, prostě "takticky" počká, až party skončí a pak ještě "vyjedná" s majiteli pozemků, že tam smažky mohou zůstat, než se dosmaží, aby náhodou nesedly za volant a policie jim někde nemusela dát pokutu. Všichni spokojeni.....nějací lidé, co bydlí v okolí a tři noci s nevyspali? Pchá, nedůležití.

9 0
možnosti